Voor algemeen belangstellenden

Als een algemeen belangstellende toon je interesse in gebarentaal, om verschillende redenen. Is je buurjongen doof, vind je gebarentaal een mooie visuele taal, wil je gebarentaal leren omdat je met je dove collega's beter wil communiceren? Dan is Gebarenschool.nl dankzij ERK gebarenmodules beslist wat voor je. Klik hier om proefaccount aan te maken. Het is gratis voor 1 week en loopt vanzelf af.

Voor ouders

Ben je ouder van een doof kind, of heeft je kind een speciale communicatiebehoefte in geval van autisme, dyspraxie, ADHD? Dan is Gebarenschool.nl gebarenmodules geschikt voor je, het is voorzien van lesmateriaal dat je op een tablet kan inzetten of uitprinten. Met de visuele lesmateriaal en lesstructuur kan je met je kind elke dag of week aan de slag. Voor les op maat of speciale behoeften mag je altijd contact met ons opnemen. Mail hierover ons op info@gebarenschool.nl

Voor docenten, logopedisten en begeleiders

Wil je je klas een lesje gebarentaal klassikaal of individueel aanbieden? Volg dan onze gebarenmodules en je bent vrij om het materiaal in de klas te inzetten. De gebarenmodules is ook te inzetten voor passend onderwijs wanneer je klas uit minimaal een doof kind bestaat, ook als datgene CI/gehoorapparaat draagt.

Voor studenten IGTD

Loop je vast bij het volgen van gebarentaalvakken? Heb je moeite om NFA assesement te uitvoeren? Zoek je feedback naar je gebarentaalvaardigheid? Dan ben je bij ons aan de juiste adres. Op afspraak kan er extra training worden aangeboden bij Hogeschool Utrecht.
Zoek je extra mogelijkheden om te oefenen met Doven/Slechthorenden voor je tolkvaardigheden? Dan kan dit bij de Hogeschool Utrecht plaatsvinden, mail hiervoor naar ons voor meer informatie.
Tot slot bieden we ook stageplekken aan voor studenten NGT Leraren, met name Stage B en C op gebied van lespakketontwikkeling.

Voor Doven/Slechthorenden

Ook voor Doven/Slechthorenen die hun gebarentaalvaardigheid meer visueel sterker willen maken, kunnen bij ons terecht.

Andere gebarentalen?

Ook voor International Sign Language en American Sign Language kan je bij ons terecht. Mail wel hiervoor naar ons, zodat we lespakket kunnen vormgeven bij voldoende vraag.

Gebarenschool